Підприємство «Єврошпон-Смига» надало чверть мільйона гривень на проведення в області дитячих футбольних змагань

14 Лютого 2021, 16:08
1648

Рівненська обласна асоціація футболу і дитячо-юнацький футбольний клуб «Єврошпон-Смига» підписали угоду про співпрацю.

Нову футбольну історію Рівненської області почали писати у 2021 році. Ініціаторами виступили Рівненська обласна асоціація футболу і дитячо-юнацький футбольний клуб «Єврошпон-Смига», який з 2017 року проводить масштабну футбольну подію року «Я – Патріот». Про це повідомляють на сайті Центру розвитку громадської активності.

Спочатку турнір набув всеукраїнського рівня, адже для участі з’їжджалися юні футболісти з різних куточків України, а в 2019 році змагання отримали міжнародний статус.

У січні 2021 року відбулася робоча зустріч керівництва Рівненської обласної асоціації футболу з представниками смизького футбольного клубу, щоб змінити підхід до проведення змагань і знайти можливості для розвитку молодіжного середовища в рівненських громадах за допомогою підтримки спортивних змагань.

Вже 1 лютого голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов та голова Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Об’єднані територіальні громади Рівненщини» Сергій Пилипчук підписали спільний Меморандум про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу.

Це дасть можливість створити майданчик для оперативного та взаємовигідного співробітництва. Перший конкретний крок – це організація проведення в 2021 році чемпіонату Рівненської області серед дітей в чотирьох вікових категоріях Ю-9, Ю-11, Ю-13, Ю-15.

На запрошення долучитися до реалізації масштабного проєкту для розвитку молоді відгукнулося ПрАТ «Єврошпон-Смига». Підприємство є генеральним спонсором цього дитячо-юнацького футбольного клубу, підтримка якого сприяє стрімкому розвитку дитячого футболу на території Смизької громади.

10 лютого сторони уклали договір про надання спонсорської безповоротної допомоги ПрАТ «Єврошпон-Смига» для Рівненської обласної асоціації футболу з метою проведення Чемпіонату області в сумі чверть мільйона гривень.

Місія цього проєкту – об’єднати через дитячо-юнацький футбол владу, бізнес та громади Рівненської області заради виховання здорового свідомого юного покоління в національ-патріотичному дусі як фундаменту для розбудови успішної процвітаючої країни в майбутньому.

Тепер голів кожної з 64 територіальних громад Рівненської області запрошують до підписання Меморандуму, адже обов’язок кожної громади популяризувати та сприяти здоровому способу життя серед підлітків. Долучення до цього Меморандуму стане першим кроком до спільних корисних проєктів у різноманітних напрямах між громадами області надалі.

Чемпіонат «Я – Патріот» на Рівненщині – чудова практика взаємодії влади, соціально відповідального бізнесу та громадськості, яка побудована на співпраці, довірі та відповідальності зі сторони кожного учасника цього унікального проєкту.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024