Дубно: за два місяці планують закінчити реконструкцію мосту через річку Ікву

25 Лютого 2021, 18:04
1528

У Дубні керівництво перевірило як проходить реконструкція мосту через річку Іква.

У четвер 25 лютого, у Дубні відбулася виїзна нарада щодо реконструкції залізобетонного мосту через річку Іква. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

У нараді взяли участь заступниця голови Рівненської державної адміністрації Людмила Шатковська, міський голова Василь Антонюк, керівництво департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, представники проектної та підрядної організацій, інженер технічного нагляду, директор КП «Дубноводоканал», представник управління архітектури, будівництва та земельних питань Дубенської міської ради. 

За наполяганням міського голови Василя Антонюка вирішили першочергово перенести водопровідний дюкер, котрий пролягає по дну річки.

Зі слів представників замовників будівництва, Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, дані роботи включені при коригуванні проектної документації та будуть виконуватись в заявленій послідовності. 

Щодо термінів закінчення реконструкції, то учасники наради визначились, що роботи можна виконати упродовж двох місяців за умови сприятливих погодних умов для вкладання асфальтобетонного покриття мосту.

Заступниця  голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська запевнила, що фінансування  об'єкта забезпечено в повному обсязі та буде здійснюватись відповідно до умов оплати договору підряду.

Технічний контроль за роботами здійснюється відповідно до проектно-кошторисної документації.
Також учасники наради оглянули хід виконання робіт з реконструкції басейну Дубенської ЗОШ №7. Зокрема, узгодили подальший процес підключення басейну до зовнішніх інженерних мереж теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024