Бібліотека села Пляшева поповнилася новими навчальними посібниками

17 Березня 2021, 12:40
1422

До шкільного відділу публічно-шкільної бібліотеки-філії села Пляшева надійшло чимало навчально-методичних посібників.

З метою інформування педагогічних працівників у Пляшевському ліцеї бібліотекарка Хміль Марія Миколаївна 16 березня провела інформ-хвилинку «Нові посібники — нові знання». Про це повідомляють у Демидівській селищній раді.

Бібліотекарка ознайомила перш за все вчителів початкової школи з новими виданнями, що стосуються навчання за програмою НУШ і яких надійшло найбільше. 

Вчителі-предметники отримали інформацію про нові посібники серії «Шкільна бібліотека» з тем історії, літератури, мистецтва. Актуальні та цікаві видання поповнили бібліотеку, а саме: «Антологія. Пригоди й подорожі в шкільному курсі літератури», Івасюк О. «Сучасна художня література», «Сучасна література рідного краю», Бєлова Л. «Математика навколо нас» та інші.

Так як у ліцеї проводять тиждень математики, то на посібники з математики звернули найбільшу увагу. Нові видання стануть методичними родзинками у роботі педагогів Пляшевського ліцею, а у бібліотеці знайдуть своє почесне місце у постійно-діючій виставці «На допомогу вчителю – нові посібники». 


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024