В Острожецькій громаді хочуть мати свого поліцейського офіцера

19 Березня 2021, 17:00
Фото з зустрічі 1360 Джерело: Острожецька громада
Фото з зустрічі

Поліцейський офіцер Ярославицької громади зустрівся з депутатами Острожецької громади.

В Україні у 2019 році розпочали проект «Поліцейський офіцер громади». Про це зазначають на сторінці Острожецької громади у фейсбуці.

Він направлений на впровадження нового формату роботи дільничних офіцерів поліції, головною метою якого є поліцейська діяльність, орієнтована на громаду, попередження правопорушень в інтересах громади.

В Острожецькій громаді 15 березня відбулася зустріч поліцейського офіцера Ярославицької громади Миколи Филинюка із депутатським корпусом Острожецької сільської ради. На зустрічі обговорювали питання про важливість та необхідність підвищення рівня безпеки і порядку, протидії злочинності на території громади.

За словами Миколи Филинюка, кожен поліцейський офіцер є невід’ємною частиною громади, адже він працює заради її пріоритетів, на благо громади, яку обслуговує, відвідує із представниками громади неблагополучні сім’ї та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, що значною мірою має вагомий вплив на безвідповідальне батьківство. У результаті, постійна взаємодія поліцейського та громади, розуміння потреб та проблем мешканців сприяє запобіганню злочинності.  

По закінченню зустрічі Микола Филинюк продемонстрував свій автомобіль, а також все необхідне обладнання, що надається поліцейському офіцеру громади, який розпочинає свою діяльність.

Читайте також: Призначили нову керівницю Дубенської окружної прокуратури 

Наразі, щоб територіальна громада мала свого поліцейського офіцера, потрібне підписання Меморандуму, умовами якого є придбання громадою автомобіля для поліцейського офіцера та забезпечення його необхідним службовим приміщенням, яке в Острожецькій громаді уже облаштоване у 2020 році. 

Наразі залишається лише питання придбання автомобіля, щоб проект «Поліцейський офіцер громади» був запроваджений в Острожецькій ТГ.

Все ж дана зустріч дала поштовх, що, можливо, невдовзі і в Острожецькій громаді з’явиться поліцейський офіцер, який працюватиме на благо громади, забезпечуючи громадський порядок та безпеку.

Читайте також: Матеріальна допомога, продаж алкоголю: в Острожці відбулося засідання сільської ради


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024