Комунальників Дубенщини привітали з професійним святом

19 Березня 2021, 18:20
1690

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначили комунальників Дубенщини.

Напередодні свята голова РДА Всеволод Пекарський та голова Дубенської районної ради Віктор Ковальов привітали працівників та вручили Почесні грамоти та квіти. Про це розповідають у Дубенській райдержадміністрації. 

Так, «за значний особистий внесок у реалізацію державної політики в сфері житлово-комунальних відносин, сумлінну та ефективну працю, вагомі трудові досягнення та з нагоди професійного свята» нагородили: 

  • Дмитра ВАЦА – тракториста КП «Комунальник» Радивилівської міської ради;
  • Юрія ДУБЧУКА – робітника з благоустрою – тракториста Боремельської сільської ради;
  • Володимира КОЗУБА – директора комунальної організації «Добробут» Демидівської селищної ради;
  • Михайла ПШЕНИЧНОГО – директора КП «Варковичі комунслужба» Варковицької сільської ради;
  • Володимира СЕРГЕЄВА – тракториста КП «Комбінат комунальних підприємств» Млинівської селищної ради; 
  • Галину СТЕЦЬКОВУ – директорку комунального підприємства «Господар» Острожецької сільської ради;
  • Юрія ЯКУТУ – інспектора з питань житлово-комунального господарства Мирогощанської сільської ради;

Про історії успіху, виклики сьогодення та плани у розвитку сфери житлово-комунального господарства в громадах району сьогодні йшлось під час зустрічі у Дубенській райдержадміністрації.

Читайте також: Призначили нову керівницю Дубенської окружної прокуратури

«Сьогодні ми хочемо не лише Вас привітати та подякувати за щоденну сумлінну і таку важливу працю. Ми також хочемо із перших вуст почути Ваші історії успіху, а вони точно є. І ми хочемо чути проблематику, аби чітко визначити: у чому районна влада може Вам допомогти. Ми маємо виступати єдиною командою – районна влада та керівництво громад, лише так досягнемо успіху», — звернувся до присутніх Всеволод Пекарський.

Галина Стецькова, директорка комунального підприємства «Господар» Острожецької сільської ради поділилась історією успіху.

«Наше КНП утворили у 2014 році. Маємо Програму підтримки по благоустрою, спільно із сільською радою напрацювали ряд заходів, зокрема у напрямку підтримки для соціально незахищених жителів громади. Придбали кілька одиниць техніки, на вулицях – встановили баки для збору сміття. Наша територіальна громад – сільська, із введенням посади інспектора по благоустрою вдалось вирішити багато питань по благоустрою населених пунктів», — зазначила пані Галина.

Володимир Козуб, директор комунальної організації «Добробут» Демидівської селищної ради розповів, що окрім благоустрою займаємось питанням доріг. Наприкінці 2020 придбали МТЗ, цієї зими активно залучали до очищення місцевих доріг. У планах ще є придбати дробилку для дерева, щоб власними силами забезпечити заклади соцсфери теплом на наступну зиму.

Юрій Якута, інспектор з питань житлово-комунального господарства Мирогощанської сільської ради, розповів, що сільська рада впроваджуює заходи із сортування сміття. Вже встановили контейнери та домовилися із підприємцем, що займатиметься переробкою.

Читайте також: В Острожецькій громаді хочуть мати свого поліцейського офіцера

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024