У Дубні поліцейські виявили нелегальну автозаправку

24 Березня 2021, 13:07
1300

На Рівненщині поліцейські вилучили 20 тонн дизпалива з п'яти незаконних автозаправок.

У результаті проведення санкціонованих обшуків правоохоронці припинили діяльність п’яти незаконних автозаправних станцій. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Незаконну діяльність задокументували слідчі слідчого управління спільно зі працівниками управління стратегічних розслідувань в Рівненській області та за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

1

Санкціоновані обшуки провели 23 березня, у рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Так, у власників АЗС у селищі Рокитне, місті Сарни, місті Дубні та в колишньому Корецькому районі на час проведення слідчих дій були відсутні належним чином оформлені документи.

За результатами обшуків правоохоронці вилучили 23 952 літри дизельного пального, пластиковий еталонний мірник, підземний резервуар, апарат з рукавом для заправки, автозаправну колонку, автозаправний модуль, який включає колонку з двома пістолетами, п'ять металевих цистерн, гідравлічний насос, автозаправний пістолет, пластикові ємкості, чорнові записи та бухгалтерську документацію.

Наразі вирішують питання про накладення арешту на вилучене майно та нафтопродукти.

Читайте також: В Острожецькій громаді хочуть мати свого поліцейського офіцера

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024