Здавали для освіти, а відкрили магазин: Дубенській громаді повернули приміщення вартістю 400 тисяч гривень

02 Квітня 2021, 14:35
1440 Джерело: uaplatform.com.ua

У власність Дубенської громаді повернули приміщення вартістю 400 тисяч гривень.

Завдяки прокураторі усунули порушення щодо незаконного використання приміщення Дубенського навчального закладу. Про це повідомляють на сайті Рівненської обласної прокуратури.

Прокуратура в Господарському суді Рівненської області домоглася розірвання договору оренди комунального майна та повернення його у власність Дубенської міської ради. Йдеться про приміщення вартістю 400 тисяч гривень. 

Так, прокурори Дубенської окружної прокуратури встановили, що  у  травні 2018 року між Управлінням освіти Дубенської міської ради та одним з місцевих підприємців уклали договір оренди нежитлового приміщення міжшкільного навчально-виробничого комбінату для освітніх цілей. Втім  виявилось, що підприємець у вказаному приміщенні облаштував магазин, що призвело до порушення вимог Закону України «Про освіту».

У ході судового розгляду справи позовні вимоги прокуратури виконали добровільно, розірвали договір оренди приміщення, а майно повернуто громаді, у зв’язку з чим Господарський суд Рівненської області провадження у справі закрив.

Читайте також: 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром