Місяць прибирання: як у Дубні готуються до Великодня

02 Квітня 2021, 18:17
Фото ілюстративне 801 Джерело: report.if.ua
Фото ілюстративне

У Дубні розпочався місяць генерального прибирання міста з нагоди Великодня.

З 1 до 30 квітня у Дубні проводять місячник благоустрою до Великодня. Відповідне розпорядження підписав міський голова Василь Антонюк. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

У цей період керівникам підприємств, установ, організацій міста незалежно від форм власності, громадянам міста потрібно забезпечити проведення заходів з благоустрою підвідомчих і закріплених територій.

Дубноводоканал має ліквідувати стихійні сміттєзвалища на міських територіях, прибрати вулиці, тротуари, автобусні зупинки, очистити бордюри, привести в належний стан території скверів, кладовищ, упорядкувати контейнерні площадки, урни, громадські туалети.

Території зелених насаджень, кладовищ, меморіалів, пам'ятників, пам'ятних знаків, скверів, газонів, квітників приводитиме в належний стан комунальне підприємство «Зелене господарство».

Читайте також: У Вовковиївському лісництві школярі посадили дерева

Підприємство «Житловик-Дубно» та Державниц історико-культурний заповідник має прибрати прибудинкові території від сміття, упорядкувати господарські та дитячі ігрові майданчики.

Дубенській міськрайонній філії Рівненського обласного центру зайнятості слід пропонувати незайнятому населенню взяти участь на волонтерських засадах у роботах по благоустрою та озелененню міста до державних та міських свят.

Постійний контроль за проведенням робіт по благоустрою міста та виконанням вимог Правил благоустрою та утримання територій Дубна здійснюватимуть управління житлово-комунального господарства міської ради спільно з Дубенським відділом поліції.

Читайте також: На Дубенщині двічі за добу горіла суха трава

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024