До Меморандуму з розвитку футболу в області приєдналася Млинівська громада

10 Квітня 2021, 16:00
866

На Рівненщині триває процес приєднання територіальних громад до Меморандуму про партнерство та співробітництво у сфері розвитку футболу.

Наразі ініціативу вже підтримало чотири громади. Черговою громадою, що приєдналася до меморандуму, стала Млинівська громада. Про це інформують на сайті РОАФ.

Голова Млинівської територіальної громади Дмитро Левицький та голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов підписали спільний Меморандум  про партнерство та співробітництво. Ключовим аспектом стане розвиток дитячо-юнацьких змагань. Зокрема, організація та проведення у 2021 році чемпіонату Рівненської області серед дітей в чотирьох вікових категоріях U9, U11, U13, U15.   

Як зазначив Дмитро Левицький, для його громади важливо, щоб діти мали можливість брати участь у змаганнях, долучатися до активного спорту і відчувати себе повноцінною частиною громади. Тому завдання дорослих – допомогти їм у цьому. А реалізувати ці плани можна лише гуртом. Відтак Млинівська громада запрошує долучитися до Меморандуму усі громади Рівненщини.

Нагадаємо, раніше про приєднання до Меморандуму про партнерство та співробітництво в сфері розвитку футболу оголосили Дубно, Острог та Сарни. А очільник РОАФ Олексій Хахльов повідомляв, що 2021 рік буде на Рівненщині роком дитячо-юнацького футболу

 

Читайте також:

На Рівненщині стартував процес реорганізації районних та міських федерацій футболу

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024