Освітяни Радивилова прикрасили містечко до Великодня

01 Травня 2021, 15:54
2734

Працівники освіти територіальної громади прикрасили центральну площу Радивилова з нагоди Великодня.

Як і в попередні роки, за кілька днів до Світлого Христового  Воскресіння майдан Незалежності педагогічні колективи міста і старостинських округів красиво задекорували інсталяціями з крашанок, писанок та іншою пасхальною атрибутикою. Про це у соцмережі фейсбук розповіла Наталія Янчин.

1

В кожному освітньому закладі творчо підійшли до ідеї прикрасити головну площу, окрім того, кожен учнівський колектив постарався, аби і під вікнами їхніх навчальних кабінетів  на Великодні свята було ошатно та красиво.

Читайте також: Майстриня з Малих Садів навчала дітей виготовляти свічки

1

Центральну сцену на площі оздобили великодніми орнаментами старшокласники та педагоги Радивилівського ліцею №1. Як зазначила заступниця директора з виховної роботи Руслана Мудрик, аби місто викликало замилування і гостей, і його жителів, ідеї збирали звідусіль, і тільки найкращі.

Так, зокрема, окаймівку сцени оздобили різнобарвними стрічками, а учні ліцею спеціально для такої події виготовили іменні писанки із декоративних матеріалів.

Під аркою, закосиченою вербицею із вплетеним намистом з дерев’яних крашанок пропонують проводити пам’ятні фотосесії педагоги Радивилівського міського Будинку школяра.

Читайте також: В Острожецькій громаді понад 50 людей отримали пасхальні подарунки

А Підзамчівський ліцей презентував місту до Великодня величезний кошик, куди з легкістю вмістилася б ціла магазинна вітрина духмяних пасок.

З ініціативи відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради традиція декорувати центральну площу стала передпасхальною традицією, яку реалізують вже не один рік.

Читайте також: Тисяча пасхальних яєць: у Дубні на майдані діє Великодня виставка










 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024