Протидія булінгу: на Дубенщині поліцейські поспілкувалися з школярами

04 Травня 2021, 18:28
989

Напередодні великодніх свят правоохоронці Рівненської області зустрілись із школярами та обговорили питання розпізнавання та протидії цькуванню у дитячому середовищі. 

Четвертого травня, світова спільнота відзначає Міжнародний день протидії булінгу. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області.

Старша інспекторка ювенальної превенції Вараського РВП Тамара Снітка зустрілася із учнями Володимирецького районного колегіуму. Мета бесіди — попередження протиправних дій, які часто трапляються в освітньому середовищі.

А інспекторка ювенальної превенції Тетяна Єрмолаєва разом із поліцейським офіцером Привільненської громади Тарасом Огороднічуком на тему протидії булінгу спілкувалась із учнями Іванівської гімназії. Школярам правоохоронці роз’яснювали, як діяти у подібних ситуаціях, до кого необхідно звертатися та наголошували на недопущенні таких дій. 

Аналогічну зустріч ювенальні поліцейські Дубенського районного відділення поліції провели і з учнями загальноосвітньої школи №6 райцентру. Діти у навчальних закладах  разом із поліцейськими долучилися до заходу «Зав’яжи синю стрічку – скажи булінгу «ні»! Тож стрічки із відповідними тематичними написами зав’язували на огородженнях навчальних закладів.

«Таким чином ми намагаємося донести до свідомості суспільства інформацію про те, що булінг — це протиправно. Стрічки привертають увагу оточуючих, а це іще одна можливість розповідати  про таке явище», — зазначила очільниця відділу ювенальної превенції УПД ГУНП Ірина Чорна.

Читайте також: На Дубенщині досі шукають жінку, що зникла Великодньої ночі

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024