У Дубні відновили роботу над реконструкцією мосту

13 Травня 2021, 17:25
2850

У Дубні знову активізували роботи з реконструкції мосту через Ікву.

Впродовж кількох місяців ремонт залізобетонного мосту через річку Іква є однією з найнагальніших проблем нашого міста. Про це повідомляють у Дубенській міській раді.

З метою активізації та пришвидшення завершення реконструкції мосту міський голова Василь Антонюк зустрівся з керівництвом облдержадміністрації та департаменту з питань будівництва, які наразі виступають замовниками реконструкції мосту.

Попередньо узгодили першочергово виконати перенесення водопровідного дюкера, котрий пролягає по дну річки, та інженерних мереж. За результатами перемовин, домовилися про виконання цих робіт тільки КП «Дубноводоканал», яке надалі обслуговуватиме це водопровідне обладнання. Наступні роботи будуть виконувати в заявленій послідовності. 

Для їх організації очільник міста уже провів кілька робочих нарад з  представниками генеральної підрядної організації, фахівцями Дубноводоканал,  управління архітектури та  представниками власників інженерних мереж, а саме Укртелекому та обленерго.

Під час нарад обговорили план-графік виконання ремонтних робіт, низку організаційних та технічних питань реконструкції мосту, а також поставлене амбітне завдання — до середини червня здати міст в експлуатацію.

Наразі Дубноводоканал, як субпідрядна організація, розпочала підготовку з перенесення  водопровідного дюкера, котрий пролягає по дну річки.

Генпідряднику доручили розчистити майданчик для складування матеріалів та місця проведення зварювальних та монтажних робіт. Обговорили пропозицію щодо закладення муфти (футляра) для прокладання мережі вуличного освітлення, в тому числі і нового мосту.   

Усі роботи фахівці намагатимуться виконати в стислі терміни. Нагадаємо, що міст реконструюють в межах програми «Велике будівництво».

Читайте також: У Рівненській ОДА продовжуватимуть виділяти кошти для реконструкції мосту та будівництва дитсадка в Дубні

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024