На Хрінницькому водосховищі рибоохоронний патруль вилучив понад тисячу метрів сітки

15 Травня 2021, 14:45
1676

Тричі за один день рибпатруль виявив порушників на Хрінницькому водосховищі. 

13 травня державні інспектори Рівненського рибоохоронного патруля здійснили рейд на водоймах області. Про це повідомляють на сайті Управління державного агенства рибного господарства у Рівненській області.

Під час заходу викрили ряд порушень, два з яких грубих порушень правил рибальства.

На Хріницькому водосховищі, поблизу села Товпижин викрили чоловіка, який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів забороненим знаряддям лову – сіткою. На особу склали протокол про адміністративні правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи готуються до направлення до районного суду Рівненської області для притягнення порушника до відповідальності. Заборонене знаряддя лову вилучили.

Читайте також: Наловив на понад дві тисячі: на Млинівському водосховищі спіймали чоловіка зі сіткою

Згодом на березі того ж водосховища рибпатрульні викрили двох громадян, які мали намір здійснити вилов риби сіткою. Проте, завдяки оперативним діям рибоохоронного патруля, громадяни не вистигли завдати шкоди рибному господарству. На порушників оформили протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП.

Крім цього, в ході рибоохоронної роботи на території Хріницького водосховища на межі Рівненської та Волинської області знайшли безгосподарське майно. В результаті, вилучили 16 сіток, загальною довжиною 1 270 метрів та 36 кг водних біоресурсів. Склали акт виявлення та вилучення майна, власник якого не встановили.

Читайте також: Мешканку села Княгинин псевдобанкіри ошукали на 100 тисяч гривень

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись встановлених правил рибальства. Якщо ви помітили порушення — прохання оперативно повідомити на телефон «гарячої лінії» відомства: (067) 540-53-90.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024