У Дубні 23-річний юнак став опікуном для своїх братів та сестер

26 Травня 2021, 17:20
1541
У Дубні провели чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей.
 
У середу 26 травня на порядок денний засідання винесли сім питань. Про це повідомляють у Дубенській РДА.
 
Комісія розглянула питання про призначення 23-річного юнака опікуном, піклувальником над  неповнолітніми та малолітніми братами і сестрами. Комісія надала згоду на призначення хлопця опікуном тим самим забезпечивши сімейною формою виховання чотирьох дітей.
 

Також узгодил призначення мешканки району опікункою на малолітньою дитиною, яка отримала статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

Читайте також: Дубенщина: до свята діти-сироти отримали подарунки від благодійників

Розглянувши ухвалу Дубенського міськрайонного суду Рівненської області щодо надання висновку органу опіки та піклування Дубенської райдержадміністрації про доцільність позбавлення батьківських прав жительки району Комісія прийняла рішення підготувати такий висновок. 

Присутні розглянули чотири заяви від громадян із Млинова, сіл Привільне, Довгошиї і Борбин щодо надання дозволу органу опіки та піклування райдержадміністрації на оформлення договорів дарування об’єктів нерухомості від членів родини. З’ясувавши, що житлові та майнові права дітей дотримані, комісія прийняла позитивні рішення за всіма зверненнями.

Читайте також: На Дубенщині ще одній дитині-сироті придбали житло

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024