Поліцейський офіцер Тараканівської громади отримав відзнаку від очільника поліції

29 Травня 2021, 15:40
Офіцер Тараканівської громади отримав відзнаку від очільника поліції 1724
Офіцер Тараканівської громади отримав відзнаку від очільника поліції

На Рівненщині відзначили поліцейських офіцерів громад.

У п'ятницю, 28 травня, з нагоди другої річниці з дня створення служби поліцейських офіцерів громад привітав начальник поліції ГУНП в Рівненській області Олексій Камишанський. Про це повідомляють у відділі комунікації Рівненської області.

«Ваш підрозділ наймолодший серед інших служб Нацполіції, однак надзвичайно важливий для громадян. Адже саме ви є завжди поруч із людьми, розумієте їх проблеми і знаєте як підтримати громадян», — підкреслив Олексій Камишанський.

За героїзм, мужність і відвагу у протидії злочинності, високий професіоналізм, значні особисті досягнення в службовій діяльності та забезпеченні ефективного виконання завдань і функцій поліції вричили від Голови НПУ Ігоря Клименка Віктору Мокрійчуку. Крім того, «Відзнаку» очільник поліції Рівненщини вручив поліцейським офіцерам громади Андрію Левченку, Тарасу Шепелюку та Павлу Нестеренку.

Нагадаємо, проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував на Рівненщині в серпні 2019 року. На початку квітня 2020 року до служби у 23 громадах області приступили 30 поліцейських офіцерів.

Читайте також: Третій в області: на Дубенщині відкрили поліцейський фронт-офіс

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024