У суперфіналі «Сімейних перегонів» дубенчани посіли друге місце

07 Червня 2021, 16:40
ФОТО 1117

На Рівненщині підсумки суперфіналу обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова нація». Учасниками суперфіналу були сім команд із міст, районів та територіальних громад області, які здобули перемогу в першому та другому турі. 

Організатори, враховуючи карантинні обмеження, провели суперфінал  у дистанційному форматі. Так, команди надсилали відповіді на інтелектуальне завдання спортивної тематики та відео, на якому необхідно було зафіксувати подолання естафет: «Баскетбол», «Скакалка», «Настільний теніс» та «Обруч». За кращим часом та правильністю виконання завдань судді і визначали переможців. Про це інформують на сторінці  «Спорт для всіх Рівненщини».

Отож, за підсумками проведення суперфіналу перше місце виборола команда Зінчуків із міста Рівне. Друге місце посіла команда Кучмей із міста Дубно, а бронзові нагороди дісталися команді Козак/Леоновець зі села Тумень Висоцької територіальної громади.

Вони будуть відзначені кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками від організаторів. Всі учасники суперфіналу, спортивні, дружні та активні сім’ї області, отримали брендовані футболки.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024