Артистки з Демидівки перемогли в обласному огляді-конкурсі української естрадної пісні

08 Червня 2021, 14:13
Артистки з Демидівки зайняли пере місце в конкурсі української естрадної пісні 1910
Артистки з Демидівки зайняли пере місце в конкурсі української естрадної пісні

Вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» з Демидівського ліцею переміг в обласному огляді-конкурсі української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА»

Також Інна Полуян,  вихованка Демидівського Будинку творчості школярів зайняла перше місце. Про це повідомляють у Демидівській селищній раді. 

З 12 квітня по 28 травня проходив обласний огляд-конкурс української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» серед учнів закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти. 

У Конкурсі взяли участь учнівські колективи та окремі виконавці закладів освіти Рівненщини віком від 6 до 18 років. Цьогоріч на розгляд журі надійшло 137 електронних заявок від переможців відбіркових етапів із закладів загальної середньої, позашкільної, професійної (професійно-технічної) освіти області.

Учасники конкурсу змагалися в номінаціях: «Солісти» та «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи». 

Відповідно до рішення журі  переможцями стали ряд колективів області, серед них: 

  • вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею  (керівник Олена Карпюк) здобув перше місце у номінації  «Дуети, тріо, квартети, естрадні колективи» (II вікова категорія). 
  • Інна Полуян — зайняла І місце обласному огляді-конкурсі української естрадної пісні «ЮНА ЗІРКА» у номінації «Солісти»  у третій (старшій) віковій категорії – від 15 до 18 років.

Також,  25 квітня 2021 року вокальний ансамбль «Калиновий цвіт» ОЗ Демидівського ліцею (керівник Олена Карпюк) взяв участь у ІІ Всеукраїнському дистанційному вокальному конкурсі «Сонячна домінанта», який організовує уже вкотре Всеукраїнське об’єднання «Мистецький вектор»  м. Миколаїв. 

Метою вокального конкурсу є популяризація української пісні. Тематика саме цього конкурсу була весна, народні пісні весняного обряду, сучасні пісні про весну. Колектив подав на розгляд журі пісні з репертуару гурту «Алібі» «Веснянка» і отримав Диплом I ступеня серед виконавців у своїй віковій категорії  (IV). З чим їх і вітємо!

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром