У місті Дубно власники квартир отримали ключі від омріяних помешкань у ЖК «Добробуд»

10 Червня 2021, 11:45
У місті Дубно власники квартир отримали ключі від омріяних помешкань у ЖК «Добробуд» Реклама 2291
У місті Дубно власники квартир отримали ключі від омріяних помешкань у ЖК «Добробуд»

У місті Дубно відбулось свято з нагоди відкриття житлового комплексу «Добробуд». Це – новий будинок на вулиці Митрополита Шептицького, 1б із зеленою територією і розвиненою інфраструктурою поруч. Тут і школа, і дитячий садочок, поліклініка, паркова алея, «Епіцентр» та ще багато іншого на комфортній відстані від домівки.

У день відкриття частина пайовиків отримала ключі від своїх квартир і свідоцтва на право власності. Решті покупців документи віддадуть найближчим часом.

«Я щиро вдячний мешканцям за довіру, що не засумнівались у нас. Це допомогло нам збудувати такий неймовірний будинок для них. Хочу подякувати міській владі за допомогу та порозуміння», – зазначив забудовник Микола Юрійович

Неймовірний будинок від ЖК «Добробуд»
Неймовірний будинок від ЖК «Добробуд»

Власниця квартири в ЖК «Добробуд» пані Аліна зі сльозами на очах поділилась своїми враженнями.

«Сьогодні рівно рік, як ми вклали кошти в цю квартиру. Чекали з нетерпінням, аби будинок здали в експлуатацію. Ми дуже задоволені. Дуже сподобалось сьогоднішнє дійство – нам так гарно з урочистостями здали наші квартири. Все так емоційно і трепетно», – зізналася жінка.

Під час процесу вручення ключів дітей власників житла розважав аніматор, також малюки охоче ласували солодкою ватою і веселились із ведучим. До святкування долучились мешканці Дубна, які раділи за власників осель. 

До прикладу, власниця однієї із квартир, 17-річна Валерія прийшла з родиною. Дівчина розповіла, що ще декілька тижнів тому і не підозрювала, що матиме власне помешкання у новенькому будинку. 

«Мені через місяць виповниться 18 років і на повноліття тато подарував мені квартиру. Спочатку я цього не підозрювала. Лише декілька тижнів тому я про це дізналась. Сьогодні на відкриття я прийшла з рідними, одна бабуся і дідусь теж не знали, куди ми їдемо. Це і для них був сюрприз, вони в захваті. Усім нам сподобалась і квартира, і локація», – розповіла Валерія.

ЖК «Добробуд» має низку переваг. Це й енергоощадні вікна, і утеплені цегляні стіни та індивідуальне опалення. На прибудинковій території є дитячий майданчик, великий наземний паркінг, ошатна зелена територія. Охочі розвивати бізнес можуть придбати комерційні приміщення.

«Вражений сьогоднішньою подією – вона дуже приємна. Будинок починали будувати після того, як попереднє будівництво зупинилось – ми не побоялись взяти на себе зобов’язання і завершити будівництво. Відповідно, мешканці отримали свої омріяні квартири. Ми не плануємо зупинятись на цьому і маємо ще плани на будівництво в місті Дубно, аби надалі розвивати його», – зазначив забудовник Євген Паращишин.

Житловий комплекс «Добробуд» знаходиться у шести хвилинах їзди автомобілем від історичного центру міста з відомим Дубенським замком, Луцькою брамою та палацом князів Острозьких.

«Цей будинок – окраса місто Дубно. Згідно з проєктною документацією, будинок збудовано з дотриманням усіх норм і стандартів, які діють у нашій країні. Основна перевага комплексу – його розміщення. Він знаходиться неподалік центру міста, поруч зупинка, «Епіцентр», школа. Сподіваємось, що людям сподобалось. Мешканці отримали ключі, отримали право власності і буквально найближчими днями планують робити ремонт, згодом заселятись і насолоджуватись життям. Наразі продано 70% квартир у цьому будинку. Є ще вільні квартири, тому хто бажає і не встиг ще придбати – можуть звертатись. Навіть є можливість об’єднання двох квартир», – розповів керуючий проєктом Олег Іванович

З вітальними словами звернулися забудовники та представник міста
З вітальними словами звернулися забудовники та представник міста

На відкриття завітав і радник міського голови Дубна Микола Ткачук. Він привітав мешканців житлового комплексу та подарував ікону. 

«Радий за тих, хто придбав помешкання у цьому будинку. Хочу запевнити, що міська рада і депутатський корпус і надалі працюватиме над тим, щоби більше таких об’єктів будувалось у нашому місті. Ми прагнемо, аби воно розвивалось, аби наші мешканці мали можливість придбати комфортне і сучасне житло. Вітання передаю від міського голови і бажаю, аби в цьому будинку було тільки щастя, добро, здоров’я і процвітання», – зазначив Микола Ткачук

Після вручення ключів усі охочі могли оглянути квартири та розпитати про вигідні умови розтермінування. 

Щасливі власники житла
Щасливі власники житла


Житловий комплекс «Добробуд» – дім, в якому на Вас чекає щасливе життя.
Місто Дубно.
Відділ продажу: +38 (063) 541 65 93.
Сайт – dobrobud.rv.ua

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024