Привільненська громада здобула перемогу на конкурсі проєктів розвитку територіальних громад

29 Липня 2021, 13:31
Привільненська громада виборола перемогу для реалізації 3 проєктів 588
Привільненська громада виборола перемогу для реалізації 3 проєктів
Привільненська громада виграла конкурс на реалізацію трьох проєктів за рахунок коштів обласної програми підтримки місцевих ініціатив та міжнародної технічної допомоги. Про це йдеться на сторінці Привільненської об'єднаної територіальної громади у фейсбуці.
 
Обов’язковою умовою реалізації проєктів є їх співфінансування із місцевого бюджету сільської ради.
В рамках щорічного обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Рівненської області до січня 2022 року на території громади реалізовуватимуть проєкт «Розширення сфери послуг комунального підприємства «Господар» Привільненської сільської ради шляхом відкриття 2 швейних майстерень у селах Привільне та Іваннє». Загальна вартість проєкту складає 197 674 гривень, з них: 149 800гривень – кошти проєкту.
 
Найближчим часом розпочинається реалізація проєкту соціальної згуритрваності «Трояндова громада Рівненшщини», що передбачає висадження майже півтисячі троянд у населених пунктах нашої громади. Проєкт реалізується в рамках конкурсу соціальних ідей у Рівненській області за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні в партнерстві з ГО «Молодіжна платформа». Загальна вартість проекту 54 800 гривень, з них: 35 000 гривень кошти проєкту.
 
Привільненська громада також отримала перемогу Програми «U-LEAD з Європою». Два проекти громади «Сучасні сільські заклади медицини – запорука міцного здоров’я та добробуту громад» та «Започаткування науково-дослідницької діяльності в закладах освіти 4 територіальних громад-партнерів міжмуніципального співробітництва шляхом створення СТЕМ-центрів та цифрових лабораторій» були відібрані для підтримки Ініціативи з проєктів муніципального партнерства для виявлення та сприяння розробці проєктів місцевого розвитку регіонального значення, які можуть бути подані на фінансування до як національних, так і міжнародних фінансових установ.
 
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024