Місто Дубно бере участь у Всеукраїнському конкурсі «Краще місто»

11 Серпня 2021, 14:55
Всеукраїнський конкурс «Краще місто» 643
Всеукраїнський конкурс «Краще місто»
Громадська організація «Центр екологічних ініціатив «Екодія»» за підтримки Шведського товариства охорони природи, Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та Міжнародного фонду «Відродження» організовує Всеукраїнський конкурс «Краще місто». Місто Дубно побореться за звання найкращого міста України. Про це йдеться на сторінці Дубно—влада—онлайн у фейсбуці.
 
Управлінням економіки і власності міської ради подано заявку у номінації «Мобільність».
 
Передбачається, що в рамках конкурсу міста-переможці отримають сертифікати та нагороди від ГО «Центр екологічних ініціатив «Екодія»» та міжнародних партнерів, а інформація про конкурс та топ-10 міст буде висвітлена у національних друкованих ЗМІ та на телебаченні.
 
Наразі здійснюється збір відгуків про якість транспорту і повітря від жителів 27 українських міст-конкурсантів, серед яких є і Дубно.
 
Конкурс проводять з метою визначення кращого міста України з точки зору сталого розвитку і захисту довкілля та покликаний сприяти узагальненню і поширенню кращих українських та світових практик у сфері сталого міського розвитку та захисту довкілля, забезпечувати обмін досвідом між містами з метою сталого розвитку та захисту довкілля, заохочувати міста до покращення і провадження політики сталого розвитку, що враховує захист довкілля, а також проводити заходи з метою популяризації сталого розвитку і захисту довкілля. 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024