Млинівський виробник глемпінгів переміг у конкурсі бізнес-планів

06 Вересня 2021, 17:40
Фото ілюстративне 1122
Фото ілюстративне
У конкурсі бізнес-планів переможцем першої фази став виробник глемпінгів із Млинова. Про це йдеться на сторінці Місцевого партнерства зайнятості Рівненської області у фейсбуці.
 
Дослівно з англійської глемпінг – це гламурний кемпінг (поєднання слів glamur та camping), а на практиці це легкі комфортабельні будиночки або шатра.
 
Андрій Родкін – переміг у першій фазі конкурсу бізнес-планів МОП у Млинові. Він є співзасновником торгової марки «Glamping UA». Один із перших виробників і постачальник глемпів в Україні. Glamping UA - створює розкішні намети, облаштовані на кшталт номеру у преміум-готелі. Місія бізнесу - привезти в Україну глемпінг, популярний у світі вид туризму та подарувати вражаючий досвід від розкішного відпочинку на природі.
 

Завдяки ґрантовій підтримці закуплено комплект інструментів та обладнання, які дозволили організувати виробництво металевих та дерев’яних вузлових елементів самостійно. Вже через рік після старту Андрій планує створення нових робочих місць.

Невелике виробництво організовано поблизу Млинова у приміщенні, що належить партнерові по бізнесу. При цьому цільові клієнти, які купують глемпи знаходяться по всій країні (з недавнього часу і за кордоном). Тому для надання комплексної послуги додатково залучається бригада монтажників, які вже в 2021 році встигли попрацювати в Київській, Одеській, Херсонській та Закарпатській областях. На початок другого року роботи, Андрію вдалося вийти на показники продажів, які були прогнозовані в його бізнес-плані. 

Конкурс бізнес-планів провів Волинський ресурсний центр в межах заходів підтримки Місцевого партнерства зайнятості в Рівненській області в рамках Проєкту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» що фінансується Міністерством закордонних справ Данії та впроваджується Міжнародною організацією праці.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024