Вогнеборці тренувалися гасити пожежу на підприємстві в Дубні

20 Вересня 2021, 18:00
Вогнеборці тренувалися гасити пожежу на підприємстві в Дубні 785
Вогнеборці тренувалися гасити пожежу на підприємстві в Дубні

У Дубно провели тактико спеціальні навчання з гасіння умовної пожежі на території підприємства «ГРАНДТЕРМІНАЛ».

Згідно тактичного задуму, умовна пожежа виникла в наслідок порушення технологічного регламенту при експлуатації резервуару. Про це зазначають на сторінці дубенських рятувальників у фейсбуці. 

Відразу після надходження сигналу про надзвичайну подію на телефон Служби порятунку «101», до місця виклику негайно направили підрозділ ДСНС. Прибувши на місце події рятувальники оперативно ліквідували пожежу.

Співробітники вказали працівникам «ГРАНДТЕРМІНАЛ» на недоліки та надали методичну допомогу у проведенні спеціально об’єктових тренувань з питань цивільного захисту.

«Основною метою проведення цих навчань стало відпрацювання навичок рятувальників по гасінню пожеж на об’єктах підвищеної небезпеки. Такі тренування на різних об’єктах проводяться систематично й мають велике практичне значення, адже дозволяють не лише вивчити особливості таких об’єктів, а й вдосконалити навички, як окремих рятувальників так і керівників підрозділу на усіх рівнях. А це, у подальшому дозволить мінімізувати можливі ризики під час ліквідації пожеж на території  підприємства», — зазначив підполковник служби цивільного захисту Віктор Міщук.

На ліквідацію умовної надзвичайної події залучили три одиниці техніки 5 державної пожежно-рятувальної частини  та 10 чоловік особового складу.

Читайте також: На дорозі поблизу села Ситне зіткнулися вантажівка та автівка

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024