Через невакцинованих працівників, школи Боремельської громади працюють дистанційно

19 Жовтня 2021, 15:45
Через невакцинованих працівників школи у кількох громадах Рівненського району працюють дистанційно 427
Через невакцинованих працівників школи у кількох громадах Рівненського району працюють дистанційно

На Рівненщині через недостатній відсоток щеплення персоналу на дистанційній формі навчаються 114 закладів загальної та середньої освіти.

Згідно з рішенням державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, через загострення захворюваності на коронавірусну хворобу, ухвалили рішення про вакцинацію як мінімум 80% працівників навчальних закладів. Загалом вакциновані 78% робітників освітніх установ всіх рівнів, а на COVID-19 хворіють 268 учнів та 124 працівники, повідомляє з брифінгу Рівненської ОДА кореспондентка видання Район.Рівне.

Також в регіоні створили дашборд, де кожен може ознайомитися з даними про роботу навчальних закладів в умовах карантинних обмежень і ознайомитися з відсотками вакцинованих працівників.

«З 18 жовтня почалися осінні канікули у 95 закладах загальної середньої освіти Рівненської області, що складає 17% від усіх закладів області. Пішли на канікули учні шкіл Здовбицької, Сарненської, Боремельської, Головинської, Здолбунівської, Березнівської, Дубровицької і Локницької територіальних громад. Очна форма навчання відновиться як тільки вирішаться питання з теплопостачанням у всіх навчальних закладах і 80% працівників в галузі загальної середньої освіти вакцинується», – повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. 

 Читайте також:  У Рівненському районі понад 430 людей захворіли на коронавірус

Ірина САВОШ

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024