У Радивилові розгорнули додатковий мобільний пункт вакцинації

30 Жовтня 2021, 16:16
У Радивилові розгорнули додатковий мобільний пункт вакцинації 1209
У Радивилові розгорнули додатковий мобільний пункт вакцинації

Від 29 жовтня у Радивилові запрацював ще один мобільний пункт масової вакцинації громадян від COVID -19. 

Бригада медиків центру ПМСД проводить імунізацію населення тепер і в приміщенні ЦНАПу. Про це зазначають у Радивилівській міській раді.

Там створили всі необхідні умови для їх роботи, до вибору доступні дві  вакцини: AstraZeneca, Coronavac.

Громадян завчасно попередили про можливість отримати щеплення  у ЦНАПі, тож від самого ранку біля дверей центру організувалась чимала черга охочих захистити своє здоров’я від поширення небезпечного вірусу.

Нагадаємо, через велику навантаженість ліжок хворими в області, лікарні Млинова та Радивилова прийматимуть хворих з коронавірусом

У складі виїзної мобільної бригади: лікарка Наталя Колдун та медсестра  Аліна Черешньовська. Перед тим, як пройти щеплення, кожен відвідувач вносить особисті відомості у формуляр, затверджений МОЗ. 

Відбувається попередній медичний огляд – кожному вимірюють сатурацію легень, тиск та серцебиття, з’ясовують дані про особливості здоров’я і лише після того вводять вакцину.

Нагадаємо, ще один виїзний мобільний пункт вакцинації вже більше двох тижнів діє у Радивилівському поштовому відділенні в рамках спільного проекту МОЗ та «Укрпошти». Він працює в понеділок та середу.

Читайте також: На Рівненщині у громадський транспорт пускатимуть лише вакцинованих

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024