У Смизькому парку на стінах намалювали нові мурали

01 Листопада 2021, 14:00
У Смизькому парку на стінах намалювали нові мурали 761
У Смизькому парку на стінах намалювали нові мурали

До Смиги завітали студенти Українського католицького університету, щоб взяти участь у БУРчику та розмалювати Мурал відповідальності.

У суботу 30 жовтня вісім першокурсників прокинулися о 5 ранку, щоб подолати маршрут Львів-Смига і долучитися до розвитку громади. У когось вже був досвід волонтерства, двоє студентів активно волонтерили під час навчання в Українська академія лідерства, а хтось вперше спробував створити мурал разом з БУР Рівне. Про це зазначає у свої сторінці у соцмережі Віта Костюк.

Протягом дня малювали три малюнки, які присвятили Декларації відповідальності людини Богдана Гаврилишина, щоб ще раз нагадати дітям і дорослим, що потрібно підтримувати і дбати про своє здоров'я, вчитися і розвивати свої таланти, а також прагнути до гармонії.

Таким чином на БУРчику проходила інтеграційна сесія, де студенти різних спеціальностей УКУ мала можливість познайомитися між собою, навчитися працювати в команді та дослідити нову громаду. Ініціатива відбулася завдяки Деканат студентського життя, адже служіння громаді є обов'язковою умовою формування цінностей молоді. 

«Чому потрапили в Смигу? Бо ще однією умовою інтеграційної сесії є проживання в громаді випускників або старшокурсників УКУ, а я, як ви вже чули, навчаюся на магістерській програмі в Інститут лідерства та управління УКУ», — розповідає Віта Костюк. 

Впродовж 10 годин студенти малювали мурали у селищі. Ескізи, які перенесли на стіну намалювала Марта Остапик.

Читайте також: У Дубні школярів навчали надавати першу медичну допомогу

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024