Дубенчанину, якого вдарило струмом, збирають кошти на лікування в США

18 Листопада 2021, 17:00
Дубенчанину, якого вдарило струмом, збирають кошти на лікування в США 1448
Дубенчанину, якого вдарило струмом, збирають кошти на лікування в США

12-літньому дубенчанину збирають гроші на лікування в Америці.

Є клініка у Бостоні, яка готова взятися за лікування 12-річного Тараса, однак лише переліт та транспортування постраждалого коштує 85 000 доларів. Про це зазначають в Інформаційному агенстві «Теза».

Нагадаємо, 9 листопада біля залізничного вокзалу у Дубні електрична дуга вразила хлопця, коли той заліз на вагон потяга. Він впав і почав горіти живцем.

У результаті дитина вижила, але отримала 90% опіків тіла. Протягом минулого тижня в Рівненській обласній лікарні йому зробили вже три операції, далі – відправляють на лікування в Бостон. Як виявилося, там є клініка, лікар якої родом з України і зголосився допомогти постраждалому.

Однак лише переліт та транспортування хворого коштує 85 тисяч доларів. Термін збору – лише 6 днів.

Як нам стало відомо, депутати Дубенської міської ради відразу включилися в допомогу. Зокрема, Павло Березовський, депутат від фракції «Європейська Солідарність» зазначив, що варто ініціювати скликання позачергової сесії, щоб виділити кошти на лікування постраждалого підлітка. 

Рахунок іде на дні, ми не можемо чекати, коли вирішується доля дитини, – зазначив він. – Варто зібратися якнайшвидше, щоб переглянути бюджет міста і виділити кошти. 25 тисяч гривень своїх депутатських зразу віддаю на порятунок дитини. Переконаний, інші колеги також підтримають. Міський голова Василь Антонюк також за цю благодійну ініціативу. Думаю, що сесію ми проведемо у п’ятницю, щоб не відтягувати час», — зазначив Павло Березовський.

Обоє батьків 12-річного Тараса є працівниками ПрАТ «Дубномолоко», керівник підприємства Олег Власюк, з перших днів організував збір коштів на підприємтві.

Однак цих коштів мало. Щодня хлопчику дають великі дози знеболювального, лікування дуже затратне. Наші працівники долучилися також до збору крові», — говорить Олег Власюк

Батьки дитини звернулися про допомогу і до керівництва області, наразі вони на розгляді.

Реквізити банківських рахунків батьків Тараса:

Картка Monobank- 5375414122811119 – Семенюк Оксана (мама)

4149499393488406- валютна картка, Семенюк Віктор ( тато)

5168755449262175- гривнева, Семенюк Віктор (тато)

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром