«Сімейні перегони. Здорова Україна»: сім’я Герасимчуків із Дубенщини – переможці XII сезону

18 Листопада 2021, 17:47
Сімейні перегони 312
Сімейні перегони

Цими днями 17 активних та спортивних сімей, представники всіх районів Рівненщини, змагались за перемогу у І турі дванадцятого сезону обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова Україна». Він мав відбутися в кожному районі області. Але із запровадженням на території Рівненської області «червоної зони» формат змагань змінився на дистанційний.

Про це інформує Спорт для всіх Рівненщини.

Команди-учасниці, у складі двох дітей та двох дорослих, знімали відео з виконанням трьох спортивних естафет: «Скакалка», «Обруч» та «Прес». Завдання естафет були знайомі та доступні всім, але піднятись на найвищі щаблі турнірної таблиці з найкращим часом та без штрафних секунд зуміли найбільш досвідчені та підготовлені команди.

Отож, оголошуємо перших суперфіналістів XII сезону «Сімейні перегони. Здорова Україна»:

  • Дубенський район – сім’я Герасимчуків;
  • Вараський район – сім’я Сусів;
  • Сарненський район – сім’я Михайлицьких;
  • Рівненський район – сім’я Зінчуків.

Всі вони будуть відзначені кубками, медалями, дипломами та подарунками від організаторів: Спорт для всіх Рівненщини та Рівненське обласне відділення НОК України. А можливість поборотись за путівку у суперфінал учасники зможуть вже в наступному турі.

Наступний тур «Сімейних перегонів» організатори планують провести у лютому 2022 року. У разі, якщо Рівненщина вийде з «червоної» зони карантину, то формат змагань зміниться на очний.

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024