Додаткові 8,5 мільйонів гривень виділили на будівництво школи у селі Борбин

23 Листопада 2021, 17:43
Додаткові 8,5 мільйонів гривень виділили на будівництво школи у селі Борбин 717
Додаткові 8,5 мільйонів гривень виділили на будівництво школи у селі Борбин

Школа в Борбині отримає додаткові гроші на будівництво.

На Рівненщині внесли зміни до фінансування ДФРР. Таким чином, навчально-виховний комплекс у селі Борбин, що на Дубенщині, отримає додатково 8,5 мільйонів гривень. Про це зазначають у Рівненській ОДА.

Обласна комісія з відбору інвестиційних проектів та програм своїм рішенням перерозподілила кошти зі спорткомплексу на Макарова та дитсадка на Північному. 

«Спорткомплекс на Макарова має достатньо фінансування на 2021 рік, які надійшли з інших джерел. Будівництво триває хорошими темпами. Також на сьогодні проводиться коригування проектно-кошторисної документації будівництва дитсадка на Північному, у зв’язку з чим є ризик неосвоєння коштів ДФРР. Тому одноголосно вирішили перенаправити частину грошей на інший об’єкт. Таким чином, на школу в селі Борбин плануємо додати 8,5 мільйонів гривень», — розповів заступник голови ОДА Ігор Тимошенко.

Наразі на усіх трьох об’єктах тривають роботи у межах президентського проєкту «Велике будівництво». Зміни у фінансуванні має погодити Комісія при Мінрегіонбуді.

Читайте також: У селі Малеве поблизу школи облаштовують футбольне поле та стадіон

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром