На закинутій фермі в селі Нова Пляшева знайшли тіло безвісти зниклого чоловіка

24 Листопада 2021, 15:55
На закинутій фермі в селі Нова Пляшева знайшли тіло безвісти зниклого тернопільчанина 829
На закинутій фермі в селі Нова Пляшева знайшли тіло безвісти зниклого тернопільчанина

Безвісти зниклого жителя Тернопільщини виявили убитим на Дубенщині.

У результаті проведених оперативних заходів і невідкладних процесуальних дій працівники управління карного розшуку та Дубенського, Кременецького районних відділів поліції спільно із слідчими поліції Рівненщини викрили двох жителів Тернопільщини, причетних до умисного вбивства односельця. 41-річний чоловік вважався безвісти зниклим на Тернопільщині. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції. 

Тіло розшукуваного із ознаками насильницької смерті виявили у вівторок, 23 листопада, у металевій водозабірній ємності, майже повністю закопаній у землю, на території закинутої ферми в селі Нова Пляшева Дубенського району. 

Поліцейські попередньо з'ясували, що 19 листопада троє жителів із села Гаї Кременецького району приїхали на гужовій підводі в гості в село Тур'я, що на Дубенщині. Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт. Коли односельці поверталися, 22-річний чоловік, прихопивши із будинку ніж, завдав ним п’ять ударів у різні частини тіла 41-річному. Без ознак життя його вивезли та викинули тіло у цистерну. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть чоловіка настала внаслідок проникаючих колото-різаних поранень грудей із ушкодженням легень та масивної крововтрати.

Читайте також: Водій, який спричинив аварію поблизу села Крупець, був нетверезий

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024