У Демидівці відкрили тренажерний зал

26 Листопада 2021, 15:19
У Демидівці відкрили тренажерний зал/фото ілюстративне 912
У Демидівці відкрили тренажерний зал/фото ілюстративне

26 листопада в селищі Демидівка  відбулося відкриття тренажерного залу по вул. Миру 36А. 

Про це повідомляють на сайті Демидівської громади.

Проєкт «Створення умов для змістовного фізичного розвитку шляхом облаштування тренажерного залу в смт Демидівка» відбулося завдяки перемозі  у щорічному обласному конкурсі проєктів розвитку територіальних громад. На проєкт залучено 250,0 тис. грн, за рахунок коштів обласного бюджету у формі гранту – 100,0 тис. грн, із бюджету Демидівської селищної ради – 141,8 тис. грн, партнерів ФОП Цимбалюк Сергій Борисович, ГО «Сприяння розвитку села» – 8,2 тис.

Сучасний тренажерний зал, обладнання, інвентар – все радувало присутніх. Директор КЗ «ЦФЗН «Спорт для всіх» Демидівської селищної ради Володимир Колесник презентував кожен із тренажерів. Це ідеальне місце для тих, хто піклується про своє здоров’я і фізичну форму. Зал поєднує в собі сучасний інтер’єр, широкий вибір професійного обладнання та кваліфіковану команду тренерів. Тут і бігова доріжка, орбітрек, штанга, лавка для жиму, канат для кросфіту, м’яч набивний, степ-платформа, м’яч гімнастичний, стійка під гантелі, стіл для армрестлінгу, шведська стінка. Загалом створені всі умови та зручності для комфортного проведення часу та отримання найвищих результатів.

 

З наступного року, як було зазначено директором КЗ «ЦФЗН "Спорт для всіх"», робота по розбудові спортивної інфраструктури не збавлятиме темпів.  Є напрацювання щодо встановлення тепер уже вуличного майданчика біля даного приміщення.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024