У Дубні відкрили виставку присвячену проблемі домашнього насильства

01 Грудня 2021, 14:25
У Дубні відкрили виставку присвячену проблемі домашнього насильства 491
У Дубні відкрили виставку присвячену проблемі домашнього насильства

У Дубенському замку запрацювала виставка, присвячена проблемі домашнього насильства.

Назва виставки — «Річ у тім…» — це гра слів, що формує концепцію. Тут представлені реальні побутові предмети, що використовувалися як знаряддя насильства. 

На запрошення начальниці головного управління національної соціальної сервісної служби у Рівненській області Юлії Шигоревої участь у відкритті виставки, яку презентували у Дубенському замку, взяли працівники Дубенської райдержадміністрації.

«Такі інформаційні заходи покликані вкотре привернути увагу населення до недопущення насильства в сім'ї. На жаль, на Дубенщині теж є випадки насильства… Для людей, постраждалих від насильства, в районі створюють службу підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. На створення такого центру Радивилівська громада отримала понад 86 тис.грн. державної субвенції», — зазначила  Ірина Кружайло. 

У проєкті «Річ у тім» взяли участь 14 відомих особистостей. Їх знає вся країна: Маша Єфросініна, Злата Огнєвіч, Катерина Молчанова, Тоня Матвієнко, Сергій Кривцов, Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв, Софія Андрухович й інші. Вони зобразили історії, що позичені із реальних поліцейських протоколів.

Ознайомитись із виставкою зможе кожен охочий: вона діятиме у Дубенському замку до 7 грудня 2021 року. 

Переглянути виставку онлайн можна за лінком.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024