В Острожці починає працювати поліцейський офіцер громади

03 Грудня 2021, 11:47
В Острожці починає працювати поліцейський офіцер громади 677
В Острожці починає працювати поліцейський офіцер громади

В Острожецькій громаді розпочав роботу поліцейський офіцер.

На посаду поліцейського офіцера Острожецької громади призначили Кужекіна Володимира Миколайовича. Про це зазначають на сторінці громади у фейсбуці.

Острожецька громада — одна із 32 територіальних громад Рівненської області, яка уже взяла участь у пілотному проєкті «Поліцейський офіцер громади». 

Для реалізації даного проєкту у місті Рівне голова Тарас Гордійчук підписав від імені громади Меморандум про співпрацю та партнерство із Головним управлінням Національної поліції в Рівненській області. Сільська рада відповідно облаштувала робочий кабінет та забезпечила комп´ютерною технікою, меблями і побутовими приладами. Також за кошти громади придбали службовий автомобіль. 

А в Рівне для правоохоронця урочисто вручили ключі від автомобіля, сертифікат учасника проекту «Поліцейський офіцер громади» та помпову рушницю. З даного моменту офіційно розпочалася  робота офіцера на території громади.

До відома громадян, поліцейська станція, на якій постійно працюватиме офіцер громади, розташована в селищі Острожець, вул. Незалежності, 12. Щодня він буде на зв’язку за телефоном: +38(066) 824 24 05.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024