У Дубні відзначили волонтерок громадської організації «Доброчин»

03 Грудня 2021, 16:40
У Дубні відзначили волонтерок громадської організації «Доброчин» 737
У Дубні відзначили волонтерок громадської організації «Доброчин»

Волонтерів товариства інвалідів з дитинства «Доброчин» відзначили Почесними грамотами.

У п'ятницю3 грудня Всеволод Пекарський спільно з секретарем Дубенської міської ради Віктором Недашковським та заступницею міського голови Мар’яною Мудрик привітали волонтерів товариства інвалідів з дитинства «Доброчин» з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю та Міжнародного дня волонтера. Про це зазначають у Дубенській РДА.

За активну життєву позицію, утвердження ідеалів милосердя, гуманізму і доброчинності відзначили:

  • Марія Дрозденко (с. Студянка);
  • Оксана Савчук (с. Тростянець);
  • Надія Царук (с. Мокре)

«Сьогодні в нашій державі багато робиться для того, щоб створити безбар’єрне середовище, аби кожна людина могла спокійно і комфортно жити. Ми ставимо перед собою завдання зробити Дубенщину доступною та зручною для осіб з обмеженими можливостями, наприклад басейн в м. Дубно облаштований відповідно до вимог безбар’єрності і в ньому зможуть займатися різні дітки» — підкреслив Всеволод Пекарський. 

Довідково: товариство інвалідів з дитинства «Доброчин» — громадська, благодійна організація, яка займається захистом соціальних, економічних, творчих, вікових інтересів своїх членів, сприянням їх працевлаштуванню, підвищенню творчого, трудового, інтелектуального потенціалу осіб з інвалідністю Працює за адресою м. Дубно, вулиця Кирила і Мефодія 16. Керівник — Васильєва Раїса Володимирівна.

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024