У Дубні нагородили найспортивніші сім'ї міста

04 Грудня 2021, 14:50
У Дубні нагородили найспортивніші сім'ї міста 533
У Дубні нагородили найспортивніші сім'ї міста

На Рівненщині триває сезон обласної спортивної гри «Сімейні перегони. Здорова Україна».

Тож з 8 по 12 листопада провели у дистанційному форматі міські та зональні етапи змаганнь першого туру в місті Дубно. Про це повідомляють на сторінці Дубенського активного парку у фейсбуці.

Організаторами змагань є обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки національного олімпійського комітету України, а в рамках міського етапу відділ у справах молоді та спорту Дубенської міської ради.

У заході приймали участь сімейні команди ліцеїв міста. Команда могла складатися як з однієї сім’ї, так і з двох: двоє дорослих та двоє дітей віком до 14 років.

Мета змагань — це проведення вільного часу з власними дітьми, пізнання своїх можливостей та згуртування у командній грі. 

Відзначення переможців та призерів відбулось 30 листопада в приміщенні міської ради. Отже в міському етапі місця розділились наступним чином:

  • 1 місце — сім'я Герасимчуків
  • 2 місце — сім'я Бутрій/Петровська
  • 3  місце — сім'я Диксів 

Команди нагородили дипломами та подарунками 

Приємно відзначити, що вже за підсумками обласної гри визначились переможці та суперфіналісти XII сезону «Сімейні перегони. Здорова Україна»: 1 місце — сім’я Герасимчуків та 3 місце — сім'я Бутрій/Петровська.

Всі вони були відзначені кубками, медалями, дипломами та подарунками від організаторів: Спорт для всіх Рівненщини та Рівненське обласне відділення НОК України. 

Слід відмітити, що у переможців з'являється чудова можливість поборотись за участь у грандіозному святі —суперфіналі, де зберуться найспортивніші сім’ї області.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024