У Дубні загорівся будинок, в середині якого знаходився власник

06 Грудня 2021, 15:15
У Дубні загорівся будинок, в середині якого знаходився власник 832
У Дубні загорівся будинок, в середині якого знаходився власник

Під час пожежі у Дубні поліцейські та медики врятували чоловіка.

Спільними зусиллями потерпілого господаря будинку винесли із задимленого приміщення та надали невідкладну допомогу. Нині життю дубенчанина нічого не загрожує. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області

Близько 15:00 п’ятого грудня, інспектори сектору реагування патрульної поліції Дубенського районного відділу на службовий планшет отримали повідомлення, що у Дубно на вулиці Некрасова горить житловий будинок, а заявник знаходиться всередині. На щастя, екіпаж знаходився неподалік. Поліцейські, не зволікаючи, помчали за вказаною адресою.

Одночасно із поліцією на місце прибула і «швидка». З вікон будинку валив густий дим. Вхідні двері виявились незамкненими. Тож у старшого лейтенанта поліції Івана Таращука і його напарника капрала поліції Олександра Гладуна часу на роздуми не було — вони разом із медиками кинулися на порятунок. У задимленому коридорі на підлозі виявили 63-річного чоловіка. Господаря витягнули із будинку та каретою «швидкої» негайно відправили до медзакладу.

Поліцейські залишились біля оселі, відімкнули подачу електроенергії та викликали працівників газової служби. Тим часом до будинку прибули й рятувальники, які ліквідували займання. Попередньо, причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. 

Нині життю дубенчанина нічого не загрожує.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024