У Дубні відновили пільговий проїзд

07 Грудня 2021, 17:27
У Дубні відновили пільговий проїзд 665
У Дубні відновили пільговий проїзд

У зв'язку зі скасування «червоної» зони відновили пільгові перевезення у Дубні.

Відповідно до протоколу №47 від 6 грудня 2021 року на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій скасовано з 7 грудня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, у Рівненській області. Про це зазначають у Дубенській міській раді.

Відтак, у місті Дубно відновлюються пільгові перевезення у відповідності до рішення виконавчого комітету №365 від 27 серпня 2021 року.

Читайте також: Рівненська область залишить червону зону

За тарифом 3,00 грн. з пасажира за разове перевезення: учнів загальноосвітніх навчальних закладів - упродовж календарного року без часових обмежень за наявності учнівського квитка.

За тарифом 5,00 грн. з пасажира за разове перевезення: пенсіонерів за віком - щоденно з 9.00 до 16.00 год. (в інший час - за базовим тарифом).

Безкоштовно без часових обмежень:

  • інвалідів війни I, II, III груп; 
  • інвалідів I, II груп та особи, що супроводжує інваліда I групи;
  • дітей-інвалідів та осіб, що супроводжують дітей-інвалідів;
  • дітей з багатодітних сімей;
  • дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування;
  • учасників бойових дій; 
  • батьків військовослужбовців, які загинули чи померли або пропали безвісти під час проходження військової служби;
  • ліквідаторів аварії на ЧАЕС І та II категорій;
  • реабілітованих жертв репресій комуністичного тоталітарного режиму 1917-1991 років, які стали інвалідами внаслідок репресій або є пенсіонерами.

Згідно рішення Комісії  з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Дубно, протокол № 35 від 03.12.2021 р., здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах дозволено в кількості не більшій, ніж сукупна кількість місць для сидіння та 50 відсотків місць для стояння, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу, визначена в реєстраційних документах на такий транспортний засіб.

Перевізник несе відповідальність за забезпечення водіїв засобами індивідуального захисту, зокрема респіраторами або захисними масками, та здійснює контроль за використанням пасажирами під час перевезення засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024