До вихованців інклюзивного центру в Радивилові завітав Миколай

16 Грудня 2021, 17:20
До вихованців інклюзивного центру в Радивилові завітав Миколай 674
До вихованців інклюзивного центру в Радивилові завітав Миколай

Учні Радивилівського інклюзивного-ресурсного центру отримали подарунки до дня Святого Миколая.

Благодійники підтримали передсвяткову акцію «Лист Святому Миколаю». Про це розповідають у Радивилівській міській раді.

Корекційні заняття в інклюзивно-ресурсному центрі відвідують понад 30 діток з особливими освітніми потребами. За час з моменту відкриття тут вже сформувались улюблені передноворічні традиції. Одна із найяскравіших —приготування до свята Миколая. Діти пишуть листи та сподіваються на диво. 

Щоб здійснилась мрії цих дітей, фахівці центру закликають небайдужих стати командою добротворців. За задумом, охочі обирають один, або більше листів, щоб придбати подарунок, на який очікують діти з особливими потребами.

Під завісу 2021 року радивилівці разом творили добро,  в рамках благодійної акції місцеві добродії — «миколайчики» відреагували на усі, без винятку, дитячі листи.

Підсумком благодійної ініціативи став передноворічний захід, який відбувся 16 грудня для вихованців ІРЦ та їх батьків. Святкові вітання та подарунок-мрію дитині «від Миколая» вручав і Радивилівський міський голова Микола Карапетян. 

Від Радивилівської міської ради цього дня вихованцям центру презентували солодкі подарунки. Омріяні іграшки, перші святкові хороводи біля новорічної ялинки, веселі розваги з аніматорами та видовищне бульбашкове шоу  наповнили дитячі серця неймовірно піднесеними, радісними емоціями.

Окрім подарунків, про які просили діти у листах, вдалось зібрати ще й благодійні кошти та придбати 62 упаковки підгузків.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024