У Дубні привітали переможців районних олімпіад з шкільних предметів

30 Грудня 2021, 15:25
У Дубні привітали переможців районних олімпіад з шкільних предметів 819
У Дубні привітали переможців районних олімпіад з шкільних предметів

У Дубенській райдержадміністрації пройшло урочисте відзначення переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських олімпіад з шкільних предметів.

Упродовж грудня 603 учні навчальних закладів з 19 територіальних громад району змагалися за шанс представити Дубенщину на обласному етапі Всеукраїнських олімпіад. Про це зазначають у Дубенській РДА.

Загалом у 18 навчальних дисциплінах переможцями стали 72 школярі,  ще 174 учні, посівши друге та третє місця, вибороли статус призера районної олімпіади. 

З вітальним словом до дітей звернулися голова Дубенської райдержадміністрації Всеволод Пекарський, директор ТОВ «Сімпленерджі» Віталій Устимчук, голова національної дитячої ради західного регіону України при Уповноваженому Президента України з прав дитини та реабілітації дитини Сергій Скоропляс, завідувач відділу науково-освітньої роботи Держаного історико-культурного заповідника м. Дубно Віталій Циганюк. 

Переможців районних олімпіад відзначити Грамотами Дубенської районної державної адміністрації, подарунками від меценатів та безкоштовною екскурсією до Дубенського замку.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром