У Радивилові визначили переможців конкурсу найкращого святкового оформлення закладу

31 Грудня 2021, 13:00
У Радивилові визначили переможців конкурсу найкращого святкового оформлення закладу 663
У Радивилові визначили переможців конкурсу найкращого святкового оформлення закладу

Вихованці та викладачі художнього відділу Радивилівської дитячої школи мистецтв найкраще оформили свій заклад до новорічно-різдвяних свят.

За оригінальність та креативність їх відзначити подарунком. Про це розповідають у Радивилівській міській раді.

У Радивилівській територіальній громаді підбили підсумки конкурсу на новорічно-різдвяний дизайн установи «Наша-найкраща!».

Враховувались цікаві ідеї оформлення прилеглої території, будівлі, наявність декоративних елементів та творчі рішення. Найбільш ефектно та оригінально долучились до цієї ініціативи педагоги художнього відділу Радивилівської школи мистецтв, а також юні обдарування, які вдосконалюють тут свої художні таланти. 

Завдяки їх старанням, у ці передноворічні дні через вікна школи на вулицю визирає справжня казка — шиби розмальовані оригінальними новорічними сюжетами та візерунками. А на центральних вітражах красується символ 2022-го року – Блакитний водяний тигрик. 

Подяку за організацію новорічного оформлення приміщення школи директору КЗ «Радивилівська дитяча школа мистецтв» Тетяні Сірко висловив заступник міського голови Олександр Пастух. Він підкреслив, що важливу роль в організації Нового року відіграє декорування  інтер'єру. Адже це запорука особливого настрою на свята.

Від імені міського голови Олександр Володимирович  вручив переможцям конкурсу новорічний подарунок, побажавши нових мистецьких досягнень позашкільному закладу, всіляких гараздів — усьому колективу та їхнім родинам!

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024