У Привільному провели фестиваль здорового способу життя

19 Січня 2022, 13:25
У Привільному провели фестиваль здорового способу життя 434
У Привільному провели фестиваль здорового способу життя

Працівники Спорт для всіх Рівненщини завітали до Привільненської територіальної громади та провели для місцевих школярів фестиваль здорового способу життя.

 Передумовою такого візиту була активна участь населення громади у конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області в рамках реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та цілком заслуженою перемогою в ньому. Про це повідомляють на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у фейсбуці.

Під час урочистого відкриття заходу, який проходив у спортивному залі місцевої школи, гості привітали учасників зі спортивним святом та вручили кубок переможця, диплом і призи представниці громади Інні Якимюк, начальнику відділу освіти та соціально-культурної сфери Привільненської ТГ та за ІІІ місце у грудні координатору проєкту в громаді Вадиму Здолбіцькому.

Після цього на спортивному майданчику завирували спортивні баталії. Заздалегідь сформовані команди юних спортсменів, які ретельно  підготувалися до проведення спортивного заходу, перетворили його на справжнє свято.

Організатори запропонували учням спортивну програму фестивалю, до якої входили різноманітні командні естафети. Змагання видалися захоплюючими і веселими, як для учасників, так і для вболівальників.

На завершення переможців та призерів нагородили дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024