У Дубні започаткували Відзнаку міського голови «За заслуги»

21 Січня 2022, 13:46
Посвідчення За заслуги 1126
Посвідчення За заслуги

Рішення про започаткування у Дубні нової нагороди, а саме Відзнаки міського голови «За заслуги»,  прийняли депутати під час сесії міської ради 21 січня. 

Якою буде ця відзнака та хто її зможе отримати – з’ясовувала журналістка Район.Дубно.

Нагородою відзначатимуть громадян, як правило, дубенчан, які зробили значний особистий внесок у розвиток громади або мають інші досягнення.

Відзнака має вигляд нагрудного знаку для носіння його з лівого боку грудей та посвідчення. Нагрудний знак складається з чотирипроменевої зірки з розбіжними променями жовтого кольору розміром 45×45 мм, на яку накладено рівносторонній хрест, покритий синьою емаллю. У центрі знаку в круглому медальйоні зображений герб міста Дубно та надпис «Відзнака міського голови «За заслуги». Зворотний бік зірки – плоский, з вигравіруваним порядковим номером.

Піч час засідання сесії депутати одноголосно підтримали запровадження відзнаки «За заслуги». Згідно з затвердженим Положенням, нагородження відбуватиметься з нагоди державних, професійних свят, пам’ятних та ювілейних дат. Фінансування нагородження відзнакою здійснюватиметься коштом бюджету міської територіальної громади. Рішення про нагородження відзнакою «За заслуги» прийматиме міський голова і затверджуватиме його розпорядженням.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024