У Дубні презентують та подарують нові зварювальні апарати

10 Лютого 2022, 16:51
У Дубні презентують та подарують нові зварювальні апарати Реклама 834
У Дубні презентують та подарують нові зварювальні апарати

В Україні з'явився ультракомпактний зварювальний апарат, що поміститься на долоні дорослого. У Дубні всі охочі зможуть познайомитися з розробкою та перевірити її на міцність.

У суботу 12 лютого у салоні майстерності Dnipro-M для зварників та всіх, хто любить, вміє або збирається працювати інвертором, відбудеться знайомство з незвичайною новинкою.

В програмі: тестування зварювальних апаратів, консультація з технічних питань, захоплюючі конкурси та живе спілкування з однодумцями за чашечкою запашної кави. 

Як безкоштовно отримати найкомпактнішу зварку Dnipro-M?

У всіх учасників буде шанс отримати новинку в подарунок. SAB-14D MINI поповнить майстерню того, хто знайде та принесе на івент зварювальний інвертор, менший від мінізварки Dnipro-M за габаритами. Також власником новенького інвертора стане той, кому вдасться перегріти інструмент до ввімкнення системи захисту.

Зараз в мережі майстерності Dnipro-M проходить акція на новинку: в салоні або на сайті її вартість 2199 гривень. А під час події  SAB-14D MINI можна буде придбати за 2050 гривень.

Що таке мінізварка  Dnipro-M?

Розробили ультракомпактний інвертор вітчизняні інженери з Dnipro-M — українського бренду інструментів для будівництва та ремонту.  SAB-14D MINI — найлегший та найкомпактніший зварювальний апарат від Dnipro-M й один з найменших на українському ринку. Його габарити всього 20,8×8,5×13,2 см, а вага 2,2 кг.

За словами розробників, цього «малюка» створили, щоб полегшити роботу майстрів-висотників, бригад, які виїжджають на об’єкти та носять з собою чимало техніки, слюсарів, сантехніків та автомеханіків. Також такий апарат допоможе господарям удома, на дачі або в гаражі, адже добре впорається з більшістю побутових зварювальних робіт. 

На що здатен апарат:

  • Максимальна активна потужність — 4400 Вт, робоча сила струму - 140 А. Інвертор працюватиме до 8-ми годин з найпопулярнішим електродом діаметром 3 мм. 

  • Інструментом зручно зварювати листовий метал та працювати точковими швами.

  • Зварка працює без втрати потужності в мережах з просіданням напруги (до 170 В). 

  • Має захист від пилу, вологи та конденсату.

  • Великий вентилятор, нові технології транзисторів та особливе проєктування системи вентиляції захищають від перегріву.

 Захід розпочнеться у салоні майстерності Dnipro-M 12.02.2022 о 12:00 за адресою: м.Дубно вул. Д. Галицького, 10

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром