У боях за свободу та перемогу України загинув 37-річний житель Радивилівської громади

15 Березня 2022, 18:52
У боях за свободу та перемогу України загинув 37-річний житель Радивилівської громади 1570
У боях за свободу та перемогу України загинув 37-річний житель Радивилівської громади

Радивилівська громада знову в жалобі. Війна, розв’язана рф проти України, забрала життя ще одного жителя Радивилівської територіальної громади Івана Володимировича Мохотонка.

Про це повідомили на сторінці Радивилівської громади.

Старший солдат Мохотонко Іван Володимирович був учасником АТО, у 2015-2016 роках перебував на передовій у зоні антитерористичної операції. Під час оголошення загальної мобілізації в Україні був призваний до лав ЗСУ.

«До останнього подиху наш земляк Іван Мохотонко захищав рідну землю від російського вторгнення, мужньо відстоював її незалежність та свободу. Героїчно загинув, назавжди залишивши в пам'ять про себе нашу вдячність за хоробрий спротив російським окупантам», – йдеться у дописі.

У загиблого Героя залишились батьки, дружина, двоє неповнолітніх дітей: син та дочка.

Тіло загиблого військовослужбовця 15 березня привезли у рідне село. Громада зустрічала Героя навколішки, з жалобою та сльозами на очах.

Під час руху автоколони, яка перевозила тіло полеглого бійця, зустріти та віддати шану полеглому Герою зібралося чимало жителів міста, представники влади територіальної громади.

Вздовж дороги, якою рухалася автоколона з труною, військовослужбовці утворили живий ланцюг. З державною символікою та молитвою в серці усі схилились на коліна, зустрічаючи героїчно полеглого на війні земляка.

Прощання із загиблим Іваном Мохотонком відбудеться 16 березня об 11:00 годині в с. Перенятин, де він проживав з батьками.

У Свято-Введенському  храмі с.Башарівка відбудеться заупокійне богослужіння, а поховають тіло Героя на кладовищі в с.Перенятин.

Читайте також: Впав та не зміг піднятися: на Дубенщині чоловік загинув під час спалювання сухостою

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024