У Радивилові вшанували 78-му річницю вигнання нацистів

20 Березня 2022, 13:49
У Радивилові вшанували пам’ять визволителів 650
У Радивилові вшанували пам’ять визволителів

З нагоди відзначення 78-ї річниці визволення міста Радивилів від нацистських загарбників 19 березня відбулося покладання квітів.

Про це повідомили на сторінці Радивилівської громади у соцмережі.

«Вшановуючи пам'ять загиблих у роки Другої Світової, ми прагнули, щоб лихоліття війни ніколи знову не повторилося на нашій землі. Проте, Україна знову проходить свій тернистий шлях. На жаль, уже не з книг по історії, не зі спогадів очевидців, ветеранів-фронтовиків, а в реальному часі бачимо, яке жахливе обличчя у війни. Путінський диктаторський режим спровокував тяжкий злочин, кровопролиття та повномасштабну війну на території нашої держави. Історики вже назвали її найбільш жорстокою після завершення Другої Світової. Як і тоді, тепер хоробрі українці знову ведуть запеклу боротьбу за право жити на своїй землі. На фронті й в тилу, кров'ю і стражданнями нині виборюється перемога України», – йдеться у дописі.

Всіх, хто поклав життя за свободу і територіальну цілісність України, в Радивилівській громаді 19 березня пом'янули хвилиною мовчання. До братських могил на Меморіалі Слави у річницю визволення міста керівники територіальної громади традиційно принесли  квіти.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024