«Єврошпон-Смига» отримав гуманітарну допомогу із Португалії

23 Березня 2022, 20:01
«Єврошпон-Смига» отримав посилку із Португалії 923
«Єврошпон-Смига» отримав посилку із Португалії

Група компаній IZIDORO/Montalva висловлює солідарність з українським народом, надсилаючи, окрім 22 тонн харчових продуктів, 2 тонни гуманітарної допомоги, зібраної Асоціацією українців в Португалії та співробітниками Групи IZIDORO/Montalva.

Про це повідомляють на сторінці Дитячо-юнацького ФК «Єврошпон-Смига».

Ця пожертва залучила всіх співробітників групи IZIDORO/Montalva.

В особливий момент усі працівники зібралися на знак солідарності, одночасно у всіх 7-ми фабриках групи, підкреслюючи важливість підтримки українського народу.

Вантажівка у символічних кольорах України та Португалії вирушили на кордон Польщі з Україною.

«Неможливо бути байдужим до мужності та страждання українського народу. Хвиля міжнародної солідарності є великою, і наша група не могла залишатися осторонь. Ця допомога надіслана в Україну являється підтримкою від імені всіх співробітників нашої групи. На вантажівці, ми змінили наш логотип на синьо-жовтий, щоб привернути ще більше уваги до того, що відбувається, цим ми хочемо заохотити інших по всій Європі приєднатися допомогти Україні. Ми вже багато допомагаємо, але потреби є величезні і, на жаль, з кожним днем збільшуються», – пояснює Генеральний директор IZIDORO/Montalva Group.

Уклінно вдячні усім, хто переймає біль України й українського народу і не стає осторонь, а допомагає від щирого серця хто чим може. Допомогу доправляли отець Андрій Любунь, отець Володимир Буграк з волонтерами.

Допомогу доставили в Смизьку громаду, в рамках договору про співпрацю між БФ «Наша надія Кременець» та ФК «Єврошпон-Смига». Вже на місці частину цієї допомоги передали у «соціальну шафу», яка діє на базі Смизька центральна бібліотека за ініціативи Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН» для забезпечення одягом та іншими речами внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів нашої країни, які потребують цього та наразі проживають у Смизькій громаді.

«У цей важкий час щиро дякуємо усім, хто підтримує Україну. Бережи Боже Україну і народ її. Разом зможемо більше!», – йдеться у дописі.

 Читайте також: Чому дітям, які виїхали за кордон, надважливо дотримуватися календаря щеплень

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024