ЦНАП Бокіймівської громади перетворився на волонтерський центр

12 Квітня 2022, 17:15
ЦНАП Бокіймівської громади перетворився на волонтерський центр 726
ЦНАП Бокіймівської громади перетворився на волонтерський центр

У рамках робочого візиту на Дубенщину начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та начальник Дубенської РВА Всеволод Пекарський відвідали ЦНАП Бокіймівської громади.

Ще минулого року в Бокіймівській громаді з нуля збудували новенький сучасний центр надання адмінпослуг. Заклад звели за кошти державної субвенції.

Про це повідомляють на сторінці Дубенської РДА у фейсбуці.

Сьогодні ж в ЦНАПі, окрім надання адміністративних послуг, розгорнули справжній волонтерський центр. Саме сюди звертаються вимушені переселенці для реєстрації та формування переліку потреб. З початку війни до громади прибули 212 внутрішньо переміщених осіб. Вони всі забезпечені житлом, у разі необхідності отримують гуманітарну допомогу (одяг, харчові продукти, засоби особистої гігієни, дитячі речі та харчування), психологічну підтримку.

Від початку війни на території громади організована робота щодо збору та відправки гуманітарної допомоги. Спільно із волонтерами,  Асоціацією ОТГ Рівненщини, Дубенською РВА, місцевими аграріями та активними мешканцями громади зібрано та відправлено близько 48 тонн вантажів гуманітарної допомоги для мешканців прифронтових регіонів.

Читайте також: У Дубні організовують дозвілля для дітей-переселенців

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024