У Смизі висадили алею тюльпанів

17 Квітня 2022, 19:04
У Смизі висадили алею тюльпанів 967
У Смизі висадили алею тюльпанів

У Смизькій громаді відбулася акція з висадки тюльпанів. До ініціативи долучилися соціальні працівники БФ «Рокада», місцеві волонтери, діти й дорослі, які покинули рідні домівки через воєнні дії у своїх регіонах.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Благодійного фонду «Рокада» Рівне.

Акція розпочалася з невеликої толоки на Алеї відповідальності, яку два роки тому створили першокласники, а зараз доглядають активісти ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН». Потім місцеві жителі познайомили внутрішньо переміщених осіб з історією Алеї та смт Смига. Після цього кожен мав нагоду посадити свій тюльпан і загадати спільне бажання – перемоги Україні, сили ЗСУ та мирного неба над головою.

«Назвати тюльпанову алею вирішили Алеєю перемоги. На 85 м висадили понад 150 тюльпанів, а восени домовилися продовжити висадку квітів по всій довжині вулиці. Так маленька акція перетворилася в інтеграційний захід та трудову терапію, щоб відволіктися від думок про війну та згуртувати людей над спільнодією! Разом до перемоги! Дякуємо всім, хто долучився до акції», – йдеться у дописі.

Читайте також: У Млинові рятувальник із сім'єю створили патріотичний сад

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024