Жителі Повчанської громади відправили великодні смаколики на Чернігівщину

23 Квітня 2022, 12:00
Жителі Повчанської громади відправили великодні смаколики на Чернігівщину 662
Жителі Повчанської громади відправили великодні смаколики на Чернігівщину

Напередодні Великодня жителі Повчанської громади вкотре об’єднались, аби подарувати частинку тепла свого серця тим, в чиє звичне життя увірвалась війна.

Про це повідомляють на фейсбук-сторінці Дубенської РДА.

Жителі сіл Будераж та Мильча напекли великодніх смаколиків військовим та бійцям тероборони, аби хлопці теж змогли відчути радість свята та атмосферу рідного дому. А до села Ягідне на Чернігівщині від господинь із Повчі та Миколаївки поїхали пасочки, крашанки, тушкованки, крупи, овочі та інше продовольство, засоби гігієни. Доповнили свої великодні гостинці теплими дитячими малюнками та щирими побажаннями миру, перемоги, Світлого Великодня.

Зазначають, що Повчанська територіальна громада ще із перших днів війни активно допомагає військовим, цивільним та усім, хто цього потребує. Громада активно співпрацює із волонтерами на вулиці Конторській у м. Дубно, а спільно з Об’єднаними територіальними громадами Рівненщини відправили вже не один гуманітарний вантаж у постраждалі регіони, військові частини та на передову. Збирають допомогу гуртом – школи, садочки, працівники сільської ради та старостинських округів, закладів культури та усі небайдужі жителі сіл громади.

Читайте також: Млинівщина: дільничні офіцери допомогли влаштуватися родині з Донеччини

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024