Жителі Смизької громади віддали власні автомобілі для потреб військових

18 Травня 2022, 12:05
Жителі Смизької громади віддали власні автомобілі на потреби вйськових 543
Жителі Смизької громади віддали власні автомобілі на потреби вйськових

Днями небайдужі жителі Смизької громади зголосилися для земляків-військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій, безплатно передати  транспортні засоби.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Смизької громади.

Для виконання завдань щодо збереження територіальної цілісності України житель смт Смига Роман Лущан передав військовим позашляховик Daihatsu Rocky, жителька села Шепетин Вікторія Чайка – легковий автомобіль Citroen C-Crosser, а смижанин Микола Блащук віддав у користування представникам Збройних сил України вантажний автомобіль ЗІЛ-131.

«Сьогодні кожен українець намагається зробити свій вклад у нашу спільну перемогу. Не стоять осторонь і жителі Смизької територіальної громади. В усій країні найактуальніша та загальна проблема полягає в забезпеченні ЗСУ всім необхідним для боротьби з російським окупантом. У військових постійно виникає гостра потреба у транспортних засобах», – йдеться у дописі.

Смизька селищна рада висловлює щиру вдячність усім, хто долучається до підтримки Збройних Сил України!

«Віримо, що захисники України відчують вдячність та повагу тих, кого вони захищають! Ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні! Героям Слава!», – додають.

Читайте також: Хотів відкупитися: на Дубенщині зупинили автомобіль із п’яним водієм

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024