У Дубні прибрали старе польське кладовище

22 Травня 2022, 12:48
У Дубні прибрали старе польське кладовище 841
У Дубні прибрали старе польське кладовище

Члени Дубенського Товариства польської культури разом з владою міста Дубно піклуються про належний стан старого польського кладовища, який знаходиться по вул. Млинівській. Вкотре провели прибирання, яке спонукає пам'ятати та віддавати належну шану померлим. 

Про це повідомили фейсбук-сторінці Парафії Св. Йоана Непомука.

Голова Дубенського Товариства польської культури пан Казимир Бобер висловлює щиру подяку меру міста Дубно, пану Василю Антонюку та начальниці управління економіки  і власності  Дубенської міської ради пані Мирославі Піддубник за значні кошти, які були виділені для благоустрою цвинтаря та для ремонту єдиного вцілілого та напівзруйнованого склепу на  території старого польського кладовища. 

«Щира подяка усім тим,  хто не залишився байдужим до цієї корисної та доброї справи - впорядкування цвинтаря. Вдячні членам Товариства, прихожанам парафії св. Йоана Непомука, які знайшли для цього час, та доклали власних зусиль для прибирання місця поховань жителів Дубенщини польського походження. Хай Господь щедро винагородить всіх причетних своїми благодатями»,  – йдеться у дописі. 

Читайте також: Храм у Дубні відзначає 30-річчя відновлення богослужінь

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50